» » Dorien - Voor Een Kusje van Jou
Dorien - Voor Een Kusje van Jou flac album

Dorien - Voor Een Kusje van Jou flac album

MP3 1494 mb. | FLAC 1263 mb. | WMA 1281 mb.

Performer: Dorien
Title: Voor Een Kusje van Jou
Released: 1977
Category: Pop
Rating: 4.9 ✦
Other format: TTA MIDI MP4 WAV APE DXD DTS

Album · 2009 · 2 Songs. Een Kusje Voor Jou (DJ Joep & DJ Michiel Remix).

Voor een kusje van jou. This song is by La Esterella and appears on the album Esterella (1959). Voor een kusje van jou,Geef ik mijn hart aan jo. n bij dag en bij nacht, Houdt liefde dan de wacht. Want een kusje van jou,Zegt mij "ik hou van jou".

Want een kusje van jou, zegt mij "ik hou van jou".

Current track: Voor Een Kusje Van Jou - La EstrellaVoor Een Kusje Van Jou - La Estrella. Drop your files here.

Ik zou graag een rondvaart met jou willen maken door Amsterdam in een prachtige boot en als we dan onder een bruggetje varen dan wil ik een kusje bij jou op je schoot. Weet je wat ik je vragen wou? Op allerlei plekjes een kusje van jou! by Marianne Busser,Ron Schröder.

stuur een foto van een mooie jonge of meisje en wij plaatsen hen voor je :) See all. Posts. Als de wereld gaat vergaan dan zou ik graag nog een kusje van je krijgen. 8 February 2013 ·. zottemokke ni mee fokke. 13 January 2013 ·. Als je wilt met een meisje gaa er dan voor <3. Als de wereld gaat vergaan dan zou ik graag nog een kusje van je krijgen updated their cover photo. Ik heb nooit echt van iemand gehouden Nooit echt om iemand gegeven Maar jouw verschijning Bracht een ommekeer in mijn leven. Door jou weet ik nu Dat echt verliefd zijn bestaat Maar ook dat eeuwig onbeantwoord verlangen Hele diepe wonden achterlaat.

Furniture repair & upholstery service in Sint-Oedenrode. CommunitySee all. 1,515 people like this. 1,495 people follow this.

Album: Voor Altijd Samen, 2013.

Will Andy ‎– Voor Een Kusje Van Jou. Label: . A. Voor Een Kusje Van Jou. B. Eenzaam En Alleen.

Tracklist

A Voor Een Kusje van Jou 2:18
B Jij Behoort Tot M’n Hart 2:50