» » Νέλλη Μάνου - Έχω Μια Καρδιά / Σου Τα Χάρισα Όλα
Νέλλη Μάνου - Έχω Μια Καρδιά / Σου Τα Χάρισα Όλα flac album

Νέλλη Μάνου - Έχω Μια Καρδιά / Σου Τα Χάρισα Όλα flac album

MP3 1510 mb. | FLAC 1938 mb. | WMA 1215 mb.

Performer: Νέλλη Μάνου
Title: Έχω Μια Καρδιά / Σου Τα Χάρισα Όλα
Released: 1974
Category: Pop
Rating: 4.7 ✦
Other format: VQF DXD VOX WMA MP2 AAC AHX

λληνικό Θέατρο - Όλα τα Νέα για τις Τέχνες. Μια Εικόνα ღ Χίλιες Λέξεις ღ. Non-profit organisation.

ια σελίδα αφιερωμένη στον Γιάννη Πάριο, για όλα όσα μας έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια. gl/GP4KlL Φάρσα Μου Κάνει. 24 January at 11:25 ·.

album Weekly Top. album Pop Hotlist. ΟΥ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑ ΟΛΑ - Νέλλη Μάνου. αλοκαιρι στην καρδια-νελλη μανου.

υτή τη φορά η επίσκεψη στο παρελθόν γίνεται η αφορμή για μία ψυχαναλυτική σπουδή. ο τριμερές έργο ‘Αποσπάσματα Ερωτικού Λόγου’ αναφέρεται σε τρεις μεγάλες κυρίες του σκυλάδικου τραγουδιού. ις προσεγγίζει με προσοχή και διάθεση ανάδειξης των τελετουργικών τους διαστάσεων. ο σκυλάδικο είναι ο κατεξοχήν χώρος μιας ‘σωματικής’ αλήθειας, ένα μείγμα σκοτεινών επιθυμιών και ασυνείδητων ενορμήσεων. ωμή ορμητικότητα του σώματος, η σκοτεινή πλευρά του ανθρώπινου πάθους και η γυναικεία επιθυμία των αυθεντικών τραγουδιών γίνεται η πλατφόρμα έκφρασης μίας gender-bending εκφραστικής επανοικιοποίησης,.

ια μια θέση μες στην καρδιά σου. Στην αγκαλιά σου μεθάω. ρίζοντες σκίζω, βυθίζομαι μέσα σου. Την καρδιά σου κρατάω. ύλακας και σκιά δικιά σου. Όσα έχω τα δίνω. Για πάντα κοντά σου-. ια μια θέση μες στην καρδιά σου. Ότι θέλεις θα γίνω. - Δικιά σου-. ια μια θέση μες στην. α τραβήξω όλα τα σύννεφα απ' τον ουρανό. ο φιλί σου μοιάζει τόσο μαγικό. ε 'σένα ζω αυτό που ήθελα καιρό.

ότε τά 'βαλε με τα πουλιά και τα πέρασε μια γερή κατσάδα: Βρομοπούλια! Όλο να φωνάζετε ξέρετε και να μας παίρνετε το κεφάλι με τις τσιρίδες σας, αλλά ούτε δεκαεφτά τσεκίνια δεν είσαστε άξιες να μετρήσετε! Μήπως νομίζετε ότι θα κάτσω εδώ να σας περιμένω μέχρι αύριο; " Και μ' αυτά τα λόγια σηκώθηκε κι έφυγε. χ," είπε ο χωριάτης, " δεν είναι πια δικές μου. Τις διακόσιες τις χάρισα στο φρουρό και τις τρακόσιες μού τις άλλαξε ο Εβραίος. ρα δεν έχω να παίρνω τίποτα. ην ίδια στιγμή μπήκαν μέσα ο φρουρός κι ο Εβραίος και ζήτησαν ό,τι είχαν να παίρνουν. α σου δανείσω εγώ μια ωραία φορεσιά, για λίγο. καλή μου η καρδιά, βλέπεις, με σπρώχνει να σε βοηθήσω! " Ο χωριάτης δέχτηκε ευχαρίστως, φόρεσε τα ρούχα του Εβραίου και ξεκίνησε μαζί του για το παλάτι. βασιλιάς τότε τον ρώτησε αν ήταν αλήθεια όσα έλεγε ο Εβραίος.

αι, τα δικά σου τα φιλιά, έχουν κάνει δυνατά, την καρδιά μου να κτυπάει ξανά και ξανά. yes, your kisses have made my heart to beat strong again and again. you say that you got tired early of the lies you live and the things you didn't want to say. Ξέχνα τα όλα, στην καρδιά σου βάζω φτερά, να ταξιδεύεις στ' ανοιχτά. forget everything i give wings to your heart so that you go in the open. έχνα τα όλα, και το δάκρυ κάνω χαρά, να μη θυμάσαι τα παλιά.

Tracklist

A Έχω Μια Καρδιά
B Σου Τα Χάρισα Όλα