» » Vitanova - Tel Uw Zegeningen Één Voor Één / Rijst Op, Rijst Op Voor Jezus
Vitanova - Tel Uw Zegeningen Één Voor Één / Rijst Op, Rijst Op Voor Jezus flac album

Vitanova - Tel Uw Zegeningen Één Voor Één / Rijst Op, Rijst Op Voor Jezus flac album

MP3 1370 mb. | FLAC 1405 mb. | WMA 1172 mb.

Performer: Vitanova
Title: Tel Uw Zegeningen Één Voor Één / Rijst Op, Rijst Op Voor Jezus
Category: Classical
Rating: 4.1 ✦
Other format: AHX AC3 APE AU DTS WAV AC3

Tel Uw Zegeningen één Voor één. B2. Rijst Op, Rijst Op Voor Jezus.

Tel Uw Zegeningen Één Voor Één, Rijst Op, Rijst Op Voor Jezus ‎(7", Single). 318 073 PF. Netherlands. 317 474 PF. Vitanova. Daar Zijn Geen Grenzen Aan Jezus' Macht ‎(7", EP).

Vitanova Rijst op, rijst op voor Jezus. Vitanova Welk een vriend is onzeJezus.

Heer' Ik Hoor Van Rijke Zegen. Groot Nederlands Johannes de Heer Koor.

Tel uw zegeningen - Urker Mannenkwartet .

Nederland Zingt is een tv-programma van de Evangelische Omroep, dat wekelijks te zien is op NPO 2. Middels koor- en samenzang hopen we mensen te bemoedigen met het christelijke lied en iets van Gods goedheid te kunnen laten zien. Nederland Zingt: Tel uw zegeningen. Nederland Zingt: Rijst, rijst op voor Jezus.

Nederlands, weest op Uw hoede voor de Duitsche voornemens. En morgen de hele wereld de Duitse stormloop tegen het Westen in de lente en zomer van 1940. Newspapers and journals. Nederland in oorlogstijd orgaan van het rijksinstitut voor corlogs documentatie.

Samen in de naam van Jezus - Iris de la Bey. 2:380:30. Zingt een nieuw lied voor God den Here - Wim Pols. Listen to Tel uw Zegeningen, Vol. 2 in full in the this site app. Play on this site.

o bron van zegeningen, geef een nieuw lied in mijn hart. van dank, niet te bedwingen, voor genade ongedacht. mij woorden om te zingen, met de eng'len rond uw troon. uw naam blijft mij omringen, en verlost mij van de dood. Verse 2. Ik mag zijn in uw nabijheid, door uw offer aan het kruis. Jezus zocht mij toen ik dwaalde, op mijn eigen wegen liep. en Hij kocht mij door genade, met zijn bloed, dat redding biedt! Chorus. en uw liefde geeft mij vrijheid, om te wonen in uw huis.

Tracklist

A Tel Uw Zegeningen Één Voor Één
B Rijst Op, Rijst Op Voor Jezus

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout (Label A): AA 318 073.1 F
  • Matrix / Runout (Label B): AA 318 073.2 F